Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookHázirend

A STÚDIÓ HÁZIRENDJE ÉS HASZNÁLATI SZABÁLYZATA

 Tisztelt Vendégeim!

A stúdió használóinak kötelessége betartani a jelen szabályzatban foglaltakat.
A stúdió eszközeit, a terápiák alkalmazását mindenki kizárólag saját felelősségére
– állapotát ismerve – használhatja, alkalmazza!
Kérdéses esetekben kérje ki orvosa véleményét, illetve tanulmányozza a gépek használati útmutatóját.

Időpont foglalás:

Bejelentkezésével Ön automatikusan elfogadja az alábbi feltételeket, a házirendet:

Vendégeinket telefonon történő előzetes időpont egyeztetés (bejelentkezés) után tudjuk fogadni. SMS-ben történő bejelentkezésre/lemondásra/módosításra nincs lehetőség. Az időpont foglalása a visszaigazolással érvényes. Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az időpontok lemondása vagy módosítása díjmentesen 24 órával a lefoglalt időpontot megelőzően lehetséges, (kizárólag telefonon nyitva tartási időben H-P: 9-17). Az időpont módosítása/ lemondása is a visszaigazolással érvényes. Hétfői kezelések lemondását péntek 17-óráig tudjuk elfogadni.

Ha az időpont lemondása az előre lefoglalt időpont előtt legkésőbb 1 nappal nem történik meg, vagy Ön nem érkezik meg a kezelésre, vagy olyan mértékű késéssel érkezik, hogy a kezelést nem tudjuk elvégezni akkor az ajándékjegy / ajándékutalvány / bérlet / kupon (továbbiakban ajándékutalvány) esetében az ajándékutalványon szereplő alkalmat / kezelést felhasználtnak, teljesítettnek tekintjük!

Időpont módosítása, időpont lemondása:

Ha az Önnek fenntartott időpontban valamilyen okból nem tud megjelenni a szalonban, szíveskedjen időben jelezni! Mivel ezt az időpontot bizonyára szívesen igénybe venné valaki más. Tekintettel arra, hogy az átszervezés időbe telik, a lemondás/ időpont módosítás díjmentesen a lefoglalt időpont előtt 24 órával lehetséges (kizárólag telefonon)  figyelembe véve a nyitva tartást. Hétfői kezelések lemondását előző hét péntek 17-óráig tudjuk elfogadni. Az időpont módosítása/ lemondása is a visszaigazolással érvényes.

Késés esetén:

Kérjük az Önnek fenntartott időpontra érkezzen pontosan! Ha elkésik, és emiatt a kezelése nem kezdődik meg az előre megbeszélt időpontban akkor a késés ideje az Ön kezelésének idejéből lesz levonva, mivel az Ön után érkezők kezelésének is pontosan kell elkezdődnie. Ha a késése olyan mértékű, hogy nem teszi lehetővé a kezelés elvégzését, abban az esetben az alkalom elveszik és rendelkezésre állási díjat számolunk fel. A következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni Önt, ha a 3.000 Ft rendelkezésre állási díjat megfizette.

24 órán belüli lemondás/ időpont módosítás:

Rendelkezésre állási díjat számolunk fel, 24 órán belüli lemondás/ időpont módosítás esetén melynek mértéke 3 000 Ft. Rendelkezésre állási díj abban az esetben is felszámításra kerül, ha Ön az Önnek fenntartott időpontban kezelésre alkalmatlan állapotban jelenik meg (lásd: kontraindikációk, ellenjavallatok). A következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni Önt, ha a korábbi rendelkezésre állási díjat 3.000,- Ft megfizette.

Megbeszélt időpontra megjelenés elmulasztása:

Ha Ön előzetesen a lefoglalt időpontját elfelejtette lemondani és arra az időpontra elmulasztott megjelenni, akkor: Rendelkezésre állási díjat számolunk fel, melynek mértéke 5 000 Ft. Következő alkalommal csak abban az esetben tudjuk elvállalni Önt, ha a korábbi „Rendelkezésre állási díjat” 5.000,- Ft megfizette.

Ha én késnék, a helyszini megeszezés szerint járok el!

A stúdió használata:

    - a stúdió használata előtt kötelező regisztrációs adatlap kitöltése/elfogadása szükséges.
    - a stúdió eszközeinek és szolgáltatásainak használata előtt egy alapos konzultáció ajánlott, állapotfelméréssel és terápiatervezéssel.
    - ivóvíz a folyadékpótlás miatt ajánlott, ezért hozzon vizet!
    - a teremben csak sportfelszerelésben, zokniban szabad tartózkodni, illetve tornázni.
    - a masszázsgépeket lepedővel és zokniban lehet használni.

Felelősség:

    - a gépeket mindenki csak saját felelősségére használhatja.
    - a teremben történő balesetekért felelősséget nem vállalok.
    - a gépekben keletkező károkért annak okozója felel.
    - a masszázsgépek maximális terhelhetősége: 110kg
    - a gerincpad maximális terhelhetősége 105 kg


Felelősségtudat: fertőző betegen ne látogassa a stúdiót!

                                                                                                                  Köszönettel: Oláh Viktor