Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookA stúdióról

Alapítása:
Különleges szolgáltatásokat nyújtó stúdiómat 2014-ben hoztam létre azzal a céllal, hogy a gerincproblémákkal küzdő emberek részére új dimenzióból mutassak kezelési módokat és lehetőségeket. A stúdió kiépítése úgy, mint egyébként szinte minden a két kezem munkájával készült. Debrecen belvárosában egy kicsi, de annál kellemesebb környezetű lakásban alakítottam ki. Egy torna és egy masszázs szobából áll.

Szolgáltatások:
A stúdió szolgáltatásai a tradicionális kínai mozgás-gyógyászat mellett, a legmodernebb mai terápiás eszközökkel is kínál gyógyulási lehetőséget  a rászorulóknak.

Hangulat:
A stúdió kellemes környezetben, rendkívül hangulatos és vidám belső térrel várja az ide érkezőket. Kellemes illat, halk keleti zene szól mindkét szobában, ez segít a megfelelő hangulat és lelki állapot elérésében.

Kinek javaslom és kinek nem?
A gerincgyógyítás idő és kitartás igényes. Ha van benned akarat és kitartás a gyógyulásod érdekében, eljársz rendszeresen, akár több hónapig is, akkor itt a helyed és meg fogsz gyógyulni. Ha csupán professzionális masszázsokra vágysz, akkor is jöhetsz.

Ha viszont lusta típus vagy, aki nem képes rendszeresen órára járni, akkor ez nem lesz a te helyed. Ebben az esetben én nem tudok segíteni. Ugyanis a lustaságból eredő problémák kezelésére a mozgás a gyógyír, a további lustálkodás nem oldja meg a problémát.