Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookCeragem V3 masszázs

Ép gerinc - ép lélek

A CERAGEM V3 KÉSZÜLÉKEK A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÓ
KÉPESSÉGÉT INDÍTJÁK BEBizonyára sokak számára ismerős a történet a kínai császár orvosairól, amely szerint a mindenkori kínai uralkodó háziorvosának munkáját elismerték, ha a császár egészséges volt, de elbocsátották, ha páciens megbetegedett. A hangsúly tehát az egészség megőrzésén, a betegségek megelőzésén volt. A CERAGEM-ágyak - ahogy olvasóink személyesen is meggyőződhetnek róla - az egészségmegőrzés fontos eszközei.

Hogy mi is az a Ceragem?
Többen már kipróbálták, használják és naponta megtapasztalják áldásos hatásait, de vannak, akik még nem találkoztak ezzel a gyógyászati eszközzel. A CERAGEM egy dél-koreai orvoscsoport által kifejlesztett orvostechnikai és gyógyászati segédeszköz. A készülék többféle terápiát egyesít, ezek közé tartozik a gerincnyújtás, a kiropraktika, a masszázs, a moxa, a hőterápia, a fényterápia és az akupresszúra. "A fejlesztők mottója: ép gerinc-ép lélek! Ugyanis a gerincünk állapota határozza meg a teljes egészségünket. A gerinc adja a test stabilitását és befolyásolja a lélek kiegyensúlyozottságát. A szervezetben minden mindennel összefügg, ha gerincből kilépő idegpályák működése- – bármilyen okból - akadályoztatva van, szervi, működési zavar lép fel."

Hogyan működik a készülék?
Ez egy szabadalmaztatott eljárás, ami komplex támogatást nyújt az egész testnek. Először beméri a kezelt személy gerinchosszát, letapogatja a gerinc íveket. Ezt követően a 3D-s mozgás segítségével igyekszik pontosan visszaalakítani,akár oldalirányú, akár csavarodásos elváltozás van a gerincben. Ezeket mikro-mozgatásos módszerrel hozza helyre a készülék. Mindeközben a fél-drágakőből készült kezelőfej, 40-60 Celsius fokos, A-típusú infravörös hőt juttat be mélyen a szöveti részekbe, ezáltal intenzívebbé téve a keringést. Ahol javul a keringés, ott gyógyul a test.

A készülék akupresszúrás kezelést is végez. Hogyan?
A kezelőfej elmés kialakítása révén a gerincoszlop két oldalán található meridiánok akupresszúrás pontjait stimulálva halad végig, megállva 88 mp-es időközönként a program által meghatározott helyeken, miközben folyamatosan illeszti helyére a csigolyákat. A rendszeres használat már néhány nap elteltével pozitív változásokat produkál.

Milyen hatásai vannak az alkalmazásnak?
A CERAGEM termo-akupresszúrás készülékei a szervezet öngyógyító képességét indítják be. Egyrészt úgy, hogy helyrehozzák a csigolyák rendellenességeit, leveszik a rendellenes nyomást az ideggyökökről, így nemcsak a zsibbadások, fájdalmak szűnnek meg a végtagokon, gerincen, hanem a szervek is intenzívebben kezdenek el működni az akupresszúra stimuláló hatása miatt.

Ahhoz, hogy ez igazán hatékony legyen, milyen gyakorisággal kell használni?
Mivel mindennap használjuk a gerincünket, célszerű rendszeresen ápolni. A Központunk küldetése nem beteggondozás, hanem a forgalmazott termékeink hatásának megismertetése, használatának elsajátítása az esetleges vásárlás előtt. A CERAGEM cég a leginkább vásárlóbarát, hisz mielőtt valaki pénzt ad egy termékért, minden kötelezettség nélkül, alaposan meggyőződhet arról, hogy milyen hatást fejt ki. Csak akkor vásárol, ha 100 százalékban meggyőződött a termék kiválóságáról.

Mi az orvosok véleménye az Önök által forgalmazott termékekről?
Cégünk koreai központi kutatóintézetében több szakképzett orvos dolgozik a készülékek technológiai fejlesztésében. Azok a magyarországi egészségügyi szakemberek, akik valóban ismerik a készülékeket, pozitív véleménnyel vannak. Számos ügyfelünk, orvosa javaslatára keresett meg bennünket.