Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookSzolgáltatások


A stúdió sokrétű terápiás lehetőséget kínál. A tradicionális kínai mozgás-gyógyászat mellett a legmodernebb gerincterápiás eszközökkel nyújtok segítséget a a mielőbbi gyógyulás érdekében.


WuShuang DaoYin gerincterápia

A DaoYin kínai gerinctorna a hagyományos kínai orvoslás része, sőt annak legrégebben kialakult gyógyító terápiás rendszere. Maga a kínai gerinctorna egy több mint 2000 éves mozgásrendszer, olyan gyakorlatokból épül fel, melyek a gerinc egészségét szolgálják.

Spine Trainer gerincterápia

A Spine Trainer rendszer speciális hatásokat ötvöző gerinc nyújtó és erősítő eszközcsalád. Több a gerinc regenerálásához szükséges hatást képesek egyidejűleg adni a felhasználó részére. Gravitációs nyújtó, infra hőterápiát és akár teljes test mikro-vibrációt. Teljesen innovatív eszközök, melyek minden korosztály számára hatásosak és használhatuk könnyen elsajátíthatóak.

Power Board 2.0 billenőpados terápia

A POWER BOARD 2.0 ellenőrzött vibrációval stimulációt ad át az izmoknak és aktiválja azokat. Az anyagcserét stimulálja, a zsírégetést és az izomépítést fokozza. Javítja az egyensúlyt és a koordinációt. Ösztönzi a csont-tömeg növekedését. Javítja a vér- és nyirokkeringést, feszesíti a bőrt, megerősíti az inakat és az érfalak rugalmasságát. Alkalmas gyors, dinamikus izomzat kialakítására.

Quatrromed III. masszázs terápia

A Quatrromed III. a Jade köves shiatsu masszázs, otthoni gerincterápia megvalósítója és bajnoka. A jáde természetes erejét az integrált mélymeleg tovább erősíti. A rendelkezésre álló infravörös sugárzás intenzívebbé válik és gyógyító hőt juttat az izomzat mélyébe. A rotáló, a háton fel-le mozgó masszázsfejek lazítják a szöveteket és oldják a felületi keményedéseket és feszültségeket.