Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookPower Board 2.0 billenőpados terápia

 

 

 

 

Power Board a billenőpados vibrációs tréner A POWER BOARD ellenőrzött vibrációval stimulációt ad át az izmoknak és aktiválja azokat. Az anyagcserét stimulálja, a zsírégetést és az izomépítést fokozza. Javítja az egyensúlyt és a koordinációt. Ösztönzi a csonttömeg növekedését. Javítja a vér- és nyirokkeringést, feszesíti a bőrt, megerősíti az inakat és az érfalak rugalmasságát. Alkalmas gyors, dinamikus izomzat kialakítására. A célzott fitnesz tréninggel csökkenthetőek a civilizációs betegségek, az elhízás és a szívinfarktus kockázatai!

A rezgések stimulálják az izommozgást,így az izom automatikusan összehúzódik és kitágul. A Power Board továbbfejlesztett készülékével az izomzat 97%-os mozgásra van ösztönözve. A hagyományos edzőtermi mozgással egy izomnál percenkenként 4-6 összehúzódást lehet elérni. A Power Board 2.0-val percenként 70-80 izom összehúzódás érhető el!

Folyamatos használatával hatékonyan alakítja át az izomtónust. A tudományos kutatások igazolják, hogy pozitív hatással van az egész testre. Erősíti az inakat és az ízületeket, javítja az általános koordinációt,emeli a fizikai és a szellemi szintet. Napi 10 perc ráfordítással hatékonyan égeti a zsírt, javítja a fizikai állóképességet, megerősíti és rugalmassá teszi az izmokat és javítja az anyagcserét.

Kompakt mérete és súlya miatt még a legkisebb lakásban is könnyen mozgathatóvá teszi a Power Board 2.0-t.Kiváló és mindenekelőtt költséghatékony megoldás mindazok számára, akik nem szeretik a hosszú edzést az edzőtermekben,és fontos, hogy akár egy lakásban is kényelmesen tudjanak naponta edzeni. 

Felhasználhatósága a wellnes és fitnesz területén, akár gerincproblémákkal küzdőknek is:


Cellulitisz kezelése, méregtelenítés, fogyasztás, testformálás, izomfejlesztés, feszesítés, bemelegítés, teljes testet átmozgató edzés, zsírégetés, edzés utáni levezetés, esetleges sportsérülések rehabilitációja (húzódás, izomláz). Időseknek is ajánlott, ízületkímélő hatása miatt.