Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookVélemények

 Fehér Tamás (68 éves)

Történetem röviden az, hogy először csak lábfejem fájt, mire talpbetétet kaptam. Később a csípőm is fájni kezdett, erre injekciót kaptam. Később már a bal lábam is és lábujjaim zsibbadni kezdtek. Majd megtudtam, hogy többszörös lumbális gerincsérvem van. Orvosi tanácsra gyógytornát és McKenzie tornát kezdtem el végezni. Ez javulást nekem nem hozott, ellenben a gyakorlatok végzésekor fájdalmat éreztem.

Ezek után véletlenül bukkantam Viktor weblapjára és felkerestem őt. Nagyon megörültem, hogy van egy hely,ahol a megfelelő tudás és eszközök is rendelkezésre állnak. A módszereket szelídnek és hatásosnak tartom, minden korosztály számára javaslom. Én 68 éves vagyok, s mégis könnyeden tudom végigcsinálni a terápiákat. 1-2 hónapnyi kitartást ajánlok mindenkinek. Ezen idő után csodálatos javulást éreztem a gerincemet illetően. Kikerültem az addigi depressziós hangulatomból. Ma már minden fizikai tevékenységet el tudok végezni, problémák nélkül.

 


 Radványi Róbert (34 éves)

Gerincproblémáim első alkalommal 2012. februárjában jelentkeztek. Ekkor CT vizsgálat során megállapították, hogy kezdődő gerincsérvem van, amely kisugárzott a jobb vádlimba. A szakorvosi rendeléseket követően gyógytornát és a McKenzie tornát ajánlottak. A rendszeres tornának köszönhetően enyhültek a panaszok. Ismét aktívan sportolni kezdtem. Azonban a panaszok és a hátfájdalom vissza-vissza tértek. 2014. szeptemberében az egyre súlyosbodó tünetek miatt ismét megvizsgáltak, és megállapították, hogy a korábbi diagnózishoz képest rosszabbodott a gerincsérvem állapota. A szakorvosi rendelés ugyanazokat a kezeléseket javasolta, amelyek korábban sem nyújtottak tartós megoldást. Ezt követően komolyabban utána néztem a gerincproblémákkal küszködők számára nyitva álló lehetőségeknek. Egy ismerősöm által találkoztam a gerincem.hu honlappal és stúdióval, amely sok új információt adott amellett, hogy komplex, személyre szabott torna programot kínált. Újdonság volt, hogy a talajon végzett általános hátizom erősítő és nyújtó gyakorlatok mellett a Spine Trainer innovatív, gerincterápiás eszköz mások által eddig nem ajánlott, hatékony, hosszú távú megoldást nyújthat az állandóan visszatérő panaszokra. A rendszeres kezelések pozitív hatásait érezve, otthoni használatra is tervezek egy Spine Trainert, amelynek folyamatos használatával biztosítottnak látom a hosszú távú, tartós gyógyulást.

 Kapocsi Zsuzsa (33 éves)


Nyaki gerincsérvem van. Sokfajta kezelésen, tornán vettem részt, de azok hosszú távú tünetmentességet, gyógyulást nem eredményeztek. Gyógymódok, mozgásterápiák után kutatva az interneten bukkantam rá „gerincem.hu” stúdióra. A barátságos stúdióban egyszerre van alkalmam elsajátítani az egyedülálló kínai gerinctornát, erősíteni a Viktor által fejlesztett gerinctréning gépeken, majd ellazulni a zseniális Ceragem V3 Master masszázságyon. Úgy érzem megtaláltam a számomra tökéletes terápiát.

 

  Tilda néni (70 éves)

Hónapok óta tartó hát és deréktáji fájdalmam miatt 2 hónapja kerestem fel a gerincem.hu stúdióját. Már a 2. alkalom után jobban éreztem magam, csökkentek a panaszaim és könnyebb lett a járásom. Javult a közérzetem és a vérnyomásom is beállt. Ezért azt javaslom minden gerincproblémával rendelkező betegnek, hogy mielőbb keresse fel a stúdiót. Itt szakértő segítségével kellemes körülmények között sajátíthatjuk el ezt a csodálatos mozgásformát, amit mindenkinek szeretettel ajánlok.

 

 


 Rózsa Flóra (19 éves)

Egy ismerősöm ajánlására kerestem fel a stúdiót. Enyhe fokú gerincferdülésem van. A gyógytornát már próbáltam, illetve a fitnesz jellegű mozgásokat. Eddig nem ismertem a DaoYin-t. Lenyűgözött az, hogy ez a kínai torna mennyire más. Ez tényleg gerinctorna! Viktor ezer meg egy kérdésemre adott kimerítő választ és megmutatta, hogy milyen gyakorlatokat kell végeznem, s mely gyakorlatokat ne csináljak. Nagyon hangulatos a stúdió, itt tényleg kellemes a gyógyulás. Ajánlom a fiataloknak is. 


Kökényes László (42 éves)

Derékfájásom miatt érdeklődtem a stúdió iránt. S végül egy ingyenes próba során tapasztaltam meg az alábbiakat:

Az itteni masszázsfotel "csúcskategóriás". Tud kompresszoros légpárnákkal nyirokmasszázst, talpmasszázst (méretre állítható: a magasságomat, s lábhosszamat is simán be lehetett állítani), hátmasszázst, Thai masszázst, különböző intenzitással beállítható állapottól függően. Hát és nyaki gerinc tekintetében is jól dolgozik.

A Ceragem fekvő masszázságy meg, hmm no az alaposan kinyújtotta az ágyéki gerincszakaszt is, még csak nem is a legkeméynebb fokozaton ment, de mint akinek egy csontkovács térdelt a hátába, olyan alapos munkát végzett. Alap, letapadt izomzat esetében kezdésnek nagyon tudom ajánlani ezeket!

Aztán bevethető a stúdióvezető saját találmánya (Spine Trainer? ha tévedek majd kijavítanak :)), mely hamarosan orvosi minősítést kap, s hivatalos gyógyászati eszközként használható (hasonlít a denevérpadra, de ez nem Uri Gelleres fejjel lefelé nyújtópad, hanem torna eszköz, melyen speciális gyakorlatokkal javítható, edzhető egy gerinc sérves mozgása is..

Ahogy a bérlet "lejár" én biztosan kipróbálom a Wu Shuang Dao Yin-t is, mely a TaiChi-re emlékeztető, ahogy eddig kivettem.
Az Ultra Balatonra felkészíteni is nagy bizalmam van bennük

 


Létai Mária ( 50 éves )
 

Munkám során sok nehéz könyvet emelgetek. Így nálam is jelentkezett a derékfájás. Az alternatív kezelési lehetőségek miatt kerestem fel a stúdiót . Mit is mondjak, remek a stúdió, ahová azóta is folymatosan járok. A DaoYin és a Spine Trainer torna néhány hét alatt rendbe hozta a derekamat. A Casada masszázsfotel és a Ceragem ágy meg egyszerűen leírhatalan. Fantasztikus élményt és rendkívül hatásos masszázst adott. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki.
 

 


Nagy Eszter ( 65 éves )

Egy nyereményjáték során megnyert ingyenes próbalehetőség keretében kerestem fel a stúdiót! A stúdió nagyon kellemes megnyugtató hely. A terapeuta kedves, közvetlen. Kipróbálhattam a gerincterápiás eszközöket a masszázsfotelt és masszázságyat, ami nagyon kellemes volt. Várom a következő alkalmat amikor mehetek. Gerincproblémásoknak nagyon ajánlom. Köszönöm Viktornak

 


 

Csuka Zsolt ( 25 éves )

Gerincferdülés és derékfájás miatt kerestem fel a stúdiót. DaoYin tornát a Spine Trainert és a Ceragem V3 -as ágyat kezdtem el alkalmazni gerincem kezelésére. Már a 2. alkalom után javulást éreztem a testtartásom, az 5. alkalom után pedig már elmúltak a deréktáji fájdalmak is. Ami a tornában nagyon tetszik, hogy dinamikus mozgásforma, és a gyakorlatokkal minden porcikánkat megmozgatjuk. A ferde paddal jól lehet nyújtani és egyben erősíteni is a gerincet. A masszázságy rendkívül jól ellazít, és mellette hatékonyan átmozgatja a gerinc szakaszait. A stúdió hangulatos, Viktor pedig kedves, segítőkész, és minden kérdésre kielégítő választ ad. Szóval minden eszköz adott a gerincbántalmak javítására, csak kitartás és akaraterő szükséges.

 


Bíró Csaba ( 43 éves )

Világ életemben rendszeresen sportoltam, napi szinten, többféle sportágban. A fizikai munkát sem bízom másra, rendszeresen végzem. Soha semmilyen egészségi problémám nem volt, meg sem fordult a fejemben, hogy egyáltalán lehet. 2014. őszén kezdődött, időnként zsibbadást éreztem a jobb lábamban, és néha fájdogált a derekam, de nem foglalkoztam vele, majd elmúlik. Folyamatosan erősödtek a tünetek, 2015. januárban kivizsgálás, CT; látható lumbális gerincsérv. Ekkor már állandó panaszaim voltak, a diagnózis után kímélő életmódot és a szokásos gyógytornákat javasolták. Ezt betartva rendszeres gyógy- és McKenzie torna mellett enyhültek a panaszaim, de nem múltak el, 7 hónap után is ugyan ott tartottam, hol kicsit jobb, hol rosszabb volt. Megpróbálkoztam többször, fokozatosan terhelni a gerincem, az eredmény állandó fájdalom lett, szeptemberben már a munkámban, sőt az alvásban is állandó problémát okozott a fájdalom. Az MRI vizsgálat alapján az orvos 2 héten belül műteni akart…

Ekkor találtam rá – több más módszert is megnézve, mérlegelve - Viktor stúdiójára, elmentem hozzá, meghallgattam a módszerét, a javaslatát. Egyből megfogott értő hozzáállása: MRI eredmény nélkül hozzá sem kezdtünk a komoly terápiához, és felvázolt egy komplett, reálisan követhető/teljesíthető, személyre szabott gyógyulási folyamatot. Ehhez jött még egy jól felszerelt, baráti légkörű stúdió, ahol ideálisak a körülmények a gyógyuláshoz. Én komplett kezelésekre járok – torna+SpineTrainer+Ceragem3D -, és az eredmény minden várakozásomat felülmúlta; 1 hónap után enyhültek a tüneteim, 2 hónap után a fájdalom minimálisra csökkent, alkalmanként jelentkezik, és a 3. hónapban gyakorlatilag minden munkát ill. mozgást tudok végezni, természetesen a fokozatosság elvét szem előtt tartva. E módszernek köszönhetően biztosítva látom a hosszú távú gyógyulást is.

Oláh Viktort, a módszerét, a stúdióját is csak ajánlani tudom mindenkinek.