Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookTermékek


- Adatvédelmi nyilatkozat
- ÁSZF

A termékek rovatban találhatod saját termékeimet és azokat a termékeket, melyeket és arra érdemesnek találtam, hogy a nevemet adva hozzá elérhetővé tegyem az érintettek számára. Mindegyik itt található termék gyártójának hivatalos képviselő partnere vagyok. A termékek többsége megtalálható és kipróbálható a stúdióban. Ha vásárlási szándékod van, vagy csupán bővebb információt szeretnél keress e-mail-ben vagy telefonon.


Spine Trainer System

A Spine Trainer System termékek saját szabadalmaztatott találmányaim, melyek hamarosan orvostechnikai eszközként kerülnek Magyarországon kereskedelmi forgalomba.

Ceragem termékek

A Ceragem Gerinc Tudomány azzal a céllal született meg, hogy megőrizze az egészséget, mint a boldogság elsődleges feltételét. A gerinc egy oszlopnál is fontosabb szerepet játszik a test támogatásában. A Ceragem hiszi, hogy az első lépés az egészséges életstílus megtartásában, hogy tudatában legyünk mennyire fontos és értékes a mi gerincünk.

Casada termékek

A Casada - a masszázs és fitnesz eszközök prémium gyártója; egy igazán vonzó márka! Mióta 2000-ben James Radtke megalapította a céget, a Casada szenvedélyesen kiáll elképzelése mellett, mely szerint a lelki jólétet és a fizikai állóképességet segítő termékeket fejleszt és terjeszt.

Core termékek

A terápia és kényelem ötvözete! Core Products International, Inc. 1988-ban alakult azzal a gondolattal, hogy terápiás termékek kényelmesnek kell lennie viselését és használatát. Az egész kezdődött Phil Mattison fájó nyakát, amely kergette, hogy egy csontkovács. Mikor megtudta, ő kellemetlenséget eredtek nem megfelelő alvási pozíció, Phil dolgozott együtt a csontkovács, hogy dolgozzon ki egy új típusú gerincvelői-támogatást párna.