Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookCasada termékek

Valódi boldogság a belső harmóniából és a magas fokú személyes szabadságból fakad. ezért ebben az egyre gyorsabban változó világban egyre nagyobb igénye van a testnek, a léleknek és a szellemnek egy teljesen egyéni és mindenkor hozzáférhető csendes zónára.

A Casada - a masszázs és fitnesz eszközök prémium gyártója; egy igazán vonzó márka! Mióta 2000-ben James Radtke megalapította a céget, a Casada szenvedélyesen kiáll elképzelése mellett, mely szerint a lelki jólétet és a fizikai állóképességet segítő termékeket fejleszt és terjeszt.

Az alapító sok éves szakmai tapasztalata és biztos érzéke a piaci fejlesztések területén elősegítik a folyamatos növekedést és aktív értékesítő partnerek világméretű hálózatát kapcsolja össze egymással.


Az exkluzív design és egy hangrendszer tökéletes kombinációja.

Kennedy IV a masszázsfotel
A jól átgondolt masszírozó programok és a gerinc tehermentesítése érdekében az űrhajózásból eredő Zero Gravity funkció megbízható és vonzó partnerré teszi a minden napokban.

Háton, fenéken, vádlin és talpon történő akupresszúrás masszázzsal kiegészítve egy testére szabott, egyéni 3D masszázsban lehet része. Egy masszázsfotel, amely nem hagy maga után kívánnivalót és teljes kikapcsolódást nyújt Önnek.

Kennedy IV a nyugalom zónája
Valódi boldogság a belső harmóniából és a magas fokú személyes szabadságból fakad. Ezért ebben az egyre gyorsabban változó világban egyre nagyobb igénye van a testnek, a léleknek és a szellemnek egy teljesen egyéni és mindenkor hozzáférhető csendes zónára

A Kennedy IV-et mindennel felszereltük, hogy teljes mértékben az Ön kényelmét és kikapcsolódását szolgálja.

Zero Gravity
Ön az űrhajósok részére kifejlesztett-súlytalan állapotába kerül             

3D effect
A masszázs előtt a teste alapos elemzésen esik át, ami lehetővé teszi a személyre szabott masszázst

 Quattromed III Jade a mobil masszázsfotel


Az új QUATTROMED JADE-ban az egyébként szokásos műanyagfejeket igazi jádéből készültek helyettesítik. A jáde természetes erőit integrált fűtés még jobban felerősíti. A meglévő, természetes infravörös sugárzás intenzívebbé válik és gyógyító hőt sugároz az izomzat mélyére. A hő csak lassan hatol át a kövön, csak pár perc után válik érezhetővé. A felfűtés fázis során a masszázsfejek forgó mozgása már lazítja a szöveteket és oldja a felületi keménységet és feszültséget. A rákapcsolható vibráció ezen kívül lehetővé teszi a vérkeringés és a nyirokrendszer serkentését. A vérerellátás tartósan javul, a salaktalanítás könnyebbé válik.


TUDTA?
A jade segít a méreganyagok kiválasztásában és elvezetésében, ezért remekül használható elhízás esetében is. A jade erősíti az idegeket, feszültség és kimerültség esetén élénkítő hatású, a feszültség és az oldottság közötti kiegyensúlyozottság érzését kelti.

 

 

 

Quattromed III

Cél, az életminőséget hosszan tartóan javítani

Ma már több orvosi tanulmány is igazolja a QUATTROMED III masszázskészülék terápiá-jában rejlő hatalmas lehetőségeket. Már rövid kezelési idő után is javul a test fesszességi ereje és mozgékonysága. A lassan gyógyuló húzódásokat azonnal megszünteti és megakadályozza azok kiújulását.Power Board 2.0 a billenőpados vibrációs tréner

POWER BOARD ellenőrzött vibrációval stimulációt ad át az izmoknak és aktiválja azokat. Az anyagcserét stimulálja, a zsírégetést és az izomépítést fokozza. Javítja az egyensúlyt és a koordinációt. Ösztönzi a csont-tömeg növekedését. Javítja a vér- és nyirokkeringést, feszesíti a bőrt, megerősíti az inakat és az érfalak rugalmasságát. Alkalmas gyors, dinamikus izomzat kialakítására. 

A célzott fitnesz tréninggel csökkenthetőek a civilizációs betegségek, az elhízás és a szívinfarktus kockázatai! 

Állítsa be a sebességet a kezelőpanelen vagy a csuklójára felszerelt távirányítón. Vegye fel azt a helyzetet, amiben szeretné, ha az izmok ösztönözve legyenek a mozgásra. 

 Indulhat az edzés! 

A rezgések stimulálják az izommozgást, amely automatikusan összehúzódik és kitágul. A Power Board tovább fejlesztett készülékével az izomzat 97% mozgásra van ösztönözve. A hagyományos edzőtermi mozgással egy izomnál percenkenként 4-6 összehúzódást tud elérni. A Power Board 2.0-val percenként 70-80 izom összehúzódás érhető el!

Folyamatos használatával hatékonyan alakítja át az izomtónust. A tudományos kutatások igazolják, hogy pozitív hatással van az egész testre. Erősíti az inakat és az ízületeket, javítja az általános koordinációt emeli a fizikai és a szellemi szintet. Napi 10 perc ráfordítással hatékonyan égeti a zsírt, javítja a fizikai állóképességet, megerősíti és rugalmassá teszi az izmokat és javítja az anyagcserét. 

Kompakt mérete és súlya miatt még a legkisebb lakásban is könnyen mozgathatóvá teszi a Power Board 2.0-t Egy kiváló és mindenekelőtt költséghatékony megoldás mindazok számára, akik nem szeretik a hosszú edzést az edzőtermekben és fontos, hogy akár egy lakásban is kényelmesen tudjanak naponta edzeni.

Felhasználhatósága a wellnes és fitnesz területén:
Cellulitisz kezelése, méregtelenítés, fogyasztás, testformálás, izomfejlesztés, feszesítés, bemelegítés, teljes testet átmozgató edzés, zsírégetés, edzés utáni levelezetés, esetleges sportsérülések rehabilitációja (húzódás, izomláz), időseknek is ajánlott, ízületkímélő hatása miatt.