Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookCeragem termékek


 

Ceragem V3 csúcstechnológiás ember gerincét 3 dimenziósan feltérképező készülék, mellyel gerincproblémáktól kezdve a gerincnyújtásig minden el lehet érni.


 


 

Ép gerinc - ép lélek

A CERAGEM V3 KÉSZÜLÉKEK A SZERVEZET ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT INDÍTJÁK BE

Bizonyára sokak számára ismerős a történet a kínai császár orvosairól, amely szerint a mindenkori kínai uralkodó háziorvosának munkáját elismerték, ha a császár egészséges volt, de elbocsátották, ha páciens megbetegedett. A hangsúly tehát az egészség megőrzésén, a betegségek megelőzésén volt. Az általuk forgalmazott CERAGEM-ágyak - ahogy olvasóink személyesen is meggyőződhetnek róla - az egészségmegőrzés fontos eszközei.

Hogy mi is az a Ceragem?
Többen már kipróbálták, használják és naponta megtapasztalják áldásos hatásait, de vannak, akik még nem találkoztak ezzel a gyógyászati eszközzel. A CERAGEM egy dél Koreai orvoscsoport által kifejlesztett orvostechnikai és gyógyászati segédeszköz. A készülék többféle terápiát egyesít, ezek közé tartozik a gerincnyújtás, a kiropraktika, a maszszázs, a moxa, a hőterápia, a fényterápia és az akupresszúra. "A fejlesztők mottója: ép gerinc-ép lélek! Ugyanis a gerincünk állapota határozza meg a teljes egészségünket. A gerinc adja a test stabilitását és befolyásolja a lélek kiegyensúlyozottságát. A szervezetben minden mindennel összefügg, ha gerincből kilépő idegpályák működése – bármilyen okból - akadályoztatva van, szervi, működési zavar lép fel"

Hogyan működik a készülék?
Ez egy szabadalmaztatott eljárás, ami komplex támogatást nyújt az egész testnek. Először beméri a kezelt személy gerinchosszát, letapogatja a gerinc íveket. Ezt követően a 3D-s mozgás segítségével igyekszik pontosan visszaalakítani akár oldalirányú, akár csavarodásos elváltozás van a gerincben. Ezeket mikro-mozgatásos módszerrel hozza helyre a készülék. Mindeközben a fél-drágakőből készült kezelőfej, 40-60 Celsius fokos, A-típusú infravörös hőt juttat be mélyen a szöveti részekbe, ezáltal intenzívebbé téve a keringést. Ahol javul a keringés, ott gyógyul a test.

A készülék akupresszúrás kezelést is végez. Hogyan?
A kezelőfej elmés kialakítása révén a gerincoszlop két oldalán található meridiánok akupresszúrás pontjait stimulálva halad végig, megállva 88 mp-es időközönként a program által meghatározott helyeken, miközben folyamatosan illeszti helyére a csigolyákat. A rendszeres használat már néhány nap elteltével pozitív változásokat produkál.

Milyen hatásai vannak az alkalmazásnak?
A CERAGEM termo-akupresszúrás készülékei a szervezet öngyógyító képességét indítják be. Egyrészt úgy, hogy helyrehozzák a csigolyák rendellenességeit, leveszik a rendellenes nyomást az ideggyökökről, így nemcsak a zsibbadások, fájdalmak szűnnek meg a végtagokon, gerincen, hanem a szervek is intenzívebben kezdenek el működni az akupresszúra stimuláló hatása miatt.

Ahhoz, hogy ez igazán hatékony legyen, milyen gyakorisággal kell használni?
Mivel mindennap használjuk a gerincünket, célszerű rendszeresen ápolni. A Központunk küldetése nem beteggondozás, hanem a forgalmazott termékeink hatásának megismertetése, használatának elsajátítása az esetleges vásárlás előtt. A CERAGEM cég a leginkább vásárlóbarát, hisz mielőtt valaki pénzt ad egy termékért, minden kötelezettség nélkül, alaposan meggyőződhet arról, hogy milyen hatást fejt ki. Csak akkor vásárol, ha 100 százalékban meggyőződött a termék kiválóságáról.

Mi az orvosok véleménye az Önök által forgalmazott termékekről?
Cégünk koreai központi kutatóintézetében több szakképzett orvos dolgozik a készülékek technológiai fejlesztésében. Azok a magyarországi egészségügyi szakemberek, akik valóban ismerik a készülékeket, pozitív véleménnyel vannak. Számos ügyfelünk, orvosa javaslatára keresett meg bennünket.

NE "tanuljon meg vele együtt élni"!

TEGYEN ELLENE! VAN MEGOLDÁS!
Mi valós, végleges megoldást kínálunk! MENJEN BIZTOSRA!

Unja már, hogy állandó derék vagy hátfájás kínozza?

  • Szenved a visszerei miatt?
  • Kipróbált már mindent, de semmi sem segített?
  • Keringési problémái vannak?
  • Gyakran fáj a feje?
  • Székrekedéssel küzd?

 

Ceragem Gerinc Tudomány
A Ceragem Gerinc Tudomány azzal a céllal született meg, hogy megőrizze az egészséget, mint a boldogság elsődleges feltételét. Az ember gerince 26 csigolyából áll. A gerinc egy oszlopnál is fontosabb szerepet játszik a test támogatásában. A Ceragem hiszi, hogy az első lépés az egészséges életstílus megtartásában, hogy tudatában legyünk mennyire fontos és értékes a mi gerincünk.

Ceragem V3 automatikus termo-akupresszúrás készülék


 

Automata termo-akupresszúrás készülék, amely igazodik az ön testéhez
A CERAGEM Master V3 elsőként valósítja ezt meg!