Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookCore termékek

A terápia és kényelem ötvözete!

Core Products International, Inc. 1988-ban alakult azzal a gondolattal, hogy terápiás termékeknak kényelmesnek kell lennie viseléskor és használatátkor.

Az egész akkor kezdődött, amikor Phil Mattison fájó nyakkal, felkeresett egy csontkovács. Mikor is megtudta, ő kellemetlenségének eredte a nem megfelelő alvási pozíció, Phil együtt dolgozott a csontkováccsal, hogy kidolgozzon egy új típusú gerincvelői-támogató párnát.

Az eredmény az volt, hogy a Wave Comfort® Pillow, innovatív terápiás hab párna megszületettt. Az elkövetkező néhány évben, Phil fejlődött a Wave kialakítású nyaki párna létrejött úgynevezett Tri-Core® néven.

Ma, Phil elnöke a Core Products és a Tri-Core párnanáknak és a termék széles körben ajánlott lett például a csontkovácsoknál. Sőt, ez lett a legnépszerűbb termék. Már ezt is túlnőtte és a párnák támogatást képesek nyújtani, és terápiás eszköz lett mindenféle fájdalmakban szenvedőknek. Mint az eredeti hullám párna, minden Core termékeket úgy tervezték, hogy professzionális egészségügyi termékleg legyen.

Azon kívül, hogy orvosilag is hatásososak, a Core termékek kényelmesek is. A mi ígéretünk, hogy "hogy az életed sokkal kényelmesebb lesz." Próbálja ki valamelyik párnák, vagy hideg és meleg terápiás terméket és látni fogod magad, hogy miért szereti több ezer ember a világon Core termékeket.