Gerincterápia teljesen másképpen
   Menü

AkcióFacebookSpine Trainer System

Spine Trainer hátgerinc edző gép
Spine Trainer nyaki gerinc edző gép
Spine Trainer gerinc edző szék - hamarosan...

A Spine Trainer System termékek saját szabadalmaztatott találmányaim, melyek hamarosan orvostechnikai eszközként kerülnek Magyarországon kereskedelmi forgalomba.

A Spine Trainer System eszközök, nem egy hipp-hopp ötlet eredményei. A csúcsminőségben készült, professzionális technikát képviselő eszközök közel egy éves gondos tervezés és gyártássorozatok eredménye. A végeleges típusokat több megelőző prototípus gyártás előzte meg.

Ez egy speciális, multifunkciós és modulárisan bővíthető gravitációs nyújtó pad. Több a gerinc regenerálásához szükséges hatást képes egyidejűleg adni. Gravitációs nyújtó, infra hőterápiát és teljes test mikro-vibrációt. Teljesen innovatív eszköz mely minden korosztály számára könnyen használható. Abszolút kényelmes rajta a gyakorlatok végzése,melyet például a mágnesesen rögzíthető fejpárna vagy a könyöktámasz is segíti. Képes segíteni azokon a hát és nyaki fájdalmakon, melyekről sokan úgy gondolják ma is, együtt kell élniük vele, vagy egyedüli megoldás a műtét.
Ez nem Denevérpad és nem Gravitációs állvány! Ezen nem kell fejjel lefelé tétlenül lógni.
Ezért nem okoz esetleges káros agyi és szemnyomás fokozódást, nem serkenti fel a pulzust és a vérnyomást. Nem kell rajta hosszú pecekig tétlenül lógni, melynek eredményekét túlnyúlhat a gerinc és instabillá, így sérülékennyé válhat. Bármikor könnyen le lehet szállni róla, de ugyanakkor leszállás nélkül is lehet rajta pihenni. Könnyedén használható idősebbeknek is.

A fájdalmak megszüntethetőek, a hát és gerincproblémák nagy része gyógyítható ezzel a szerkezettel, gyógyszeres kezelés nélkül. A napi rendszeres használatával újra rugalmas, mozgékony lesz a gerincünk, a tartó izomzat laza és hajlékony állapotban marad, megszűnik a gyötrő fájdalom, ismét örömteli élményt ad a mozgás.


A hátgerinc edző gép a lumbális és háti gerincszakaszt hivatott összetett terápiás módszerekkel kezelni. Az eszköz alkalmas a kisebb derékfájástól a sérvesedett gerincek kezelésére is.

A Spine Trainer for back gerinc nyújt-edzőgépen speciális gyakorlatokat végezhetünk miközben hátgerincünk egy a gravitációs által megnyújtott terheletlen állapotban van. A torna alatt kellemes infrahő-terápia biztosítja a gerinc teljeses ellazulását, amit akár finom vibrációs masszázzsal is fokozhatunk. Nincs fejjel lefelé valólógás mely sok káros mellékhatással bír. Az eszköz rendszeres használata mellett néhány hónap alatt is jelentős javulás érhető el, akár komoly gerincproblémák esetén is. Saját gerincem többszörös sérvét ezzel az eszközzel a képtárban bemutatott fotókon látható minimális méretűre korrigáltam, csupán hat hónap leforgása alatt.

A nyaki gerinc edző gép a nyaki gerinc szakaszt hivatott összetett terápiás módszerekkel kezelni. Az eszköz alkalmas a kisebb nyakfájástól a sérvesedett gerincek kezelésére is.
A Spine Trainer for neck edzőgépen speciális gyakorlatokat végezhetünk miközben nyaki gerincünk egy a gravitációs által megnyújtott terheletlen állapotban van. A torna alatt kellemes infrahő-terápia biztosítja a gerinc teljeses ellazulását. Nincs fejjel lefelé valólógás mely sok káros mellékhatással bír. Az eszköz rendszeres használata mellett néhány hónap alatt is jelentős javulás érhető el, akár komoly gerincproblémák esetén is.

Bővebb információ itt: