Spine Trainer® gerincterápia

Spine Trainer System®

A Spine Trainer System® története dióhéjban

Jó néhány években mérhető sikertelen gerincgyógyítási próbálkozás és megannyi feleslegesen megvásárolt eszköz után eldöntöttem, hogy ez így nem mehet tovább. Papírt,ceruzát, később fúrót, fűrészt, csavarhúzót s megannyi szerszámot ragadva nekiláttam találmányom elkészítéséhez. Időt, kitartás és pénzt nem sajnálva csináltam és csak csináltam, sok-sok módosítás után is bíztam magamban és csak csináltam! Ezért nyugodtan jelentem ki, hogy a Spine Trainer System® eszközök, nem egy hipp-hopp ötlet eredményei.

Ezek a csúcsminőségben készült, professzionális technikát képviselő eszközök közel egy éves gondos tervezés és gyártássorozatok eredményei. A végleges típusokat több megelőző prototípus legyártása előzte meg. Sokat köszönhetek derékfájós, mérnök-feltaláló édesapámnak, aki igen sokat segített a Spine Trainer® eszközök megszületésében.

orvosi

A Spine Trainer System® saját szabadalmaztatott találmányom, mely már orvostechnikai eszközként megvásárolható. Mindez 100% magyar találmány, 100% magyar minőség, 100% magyar gyártás!

Spine Trainer System® a háti és deréktáji problémákra

Ez egy speciális, többfunkciós és modulárisan bővíthető, gravitációs és önerőt kihasználó aktív, gerinc dekopressziós  pad. Több, a gerinc regenerálásához szükséges hatást képes egyidejűleg adni. Ezek  az intermittáló gravitációs, a dekompressziós, az infra hőterápia. Teljesen innovatív eszköz, mely minden korosztály számára könnyen használható. Rendkívül kényelmes rajta a gyakorlatok végzése, melyet például a mágnesesen rögzíthető fejpárna és a hónalj vagy a könyöktámasz is segíti. Képes segíteni azokon a hát és nyaki fájdalmakon, melyekről sokan úgy gondolják ma is, együtt kell élniük vele, vagy egyedüli megoldás a műtét.

  A Spine Trainer System® nem denevér ágy és nem gravitációs állvány!

Ezen az eszközön nem kell fejjel lefelé tétlenül lógni, elkerülve így sok mellékhatást és kockázatot! Ez az eszköz több szempontból is aktív, s gerincbarát!
Ma már közismert, hogy a fejjel lefelé lógás sok káros hatást ad a felhasználónak. A Spine Trainer System® nem okoz esetleges káros agyi és szemnyomás fokozódást, nem serkenti fel a pulzust és a vérnyomást. Nem kell rajta hosszú pecekig tétlenül lógni, melynek eredményeként túlnyúlhat a gerinc és instabillá, így sérülékennyé válhat. Bármikor könnyen le lehet szállni róla, de ugyanakkor leszállás nélkül is lehet rajta pihenni. Könnyedén használható idősebbeknek is.

A fájdalmak megszüntethetőek, a hát és gerincproblémák nagy része hatásosan kezelhető ezzel a eszközzel, gyógyszeres kezelés nélkül. A napi rendszeres használatával újra rugalmas, mozgékony lesz a gerincünk, a tartó izomzat laza és hajlékony állapotban marad, megszűnik a gyötrő fájdalom, ismét örömteli élményt ad a mozgás.

A Spine Trainer System®  gerincpad egy aktív gerinc dekompresszáló és edző eszköz. Mely alkalmas a lumbális és háti gerincszakaszt összetett terápiás módszerekkel kezelni. Az eszköz alkalmas a kisebb derékfájástól a sérvesedett gerincek kezelésére is.

Spine Trainer System® a nyaki problémákra

A Spine Trainer System® nyaki sérv kezelésére kifejlesztett eszköze. Az eszköz képes automatikus program által vezérelten a gravitációs erő segítségével a nyaki gerincet megnyújtani úgy, hogy közben a felhasználó különféle gyakorlatokat végezhet. A gyakorlatok során tehermentesített állapotban képesek a nyaki porckorongok regenerálódni, a nyaki szalagok és izmok fejlődni. Az eszköz modulárisan bővíthető, a húzó erőhatások változtathatók és kombinálhatók, valamint infrahőt is kaphatunk a használható nyakgallér segítségével.

A Spine Trainer System® módszer

A nyaki és háti gerinc dekompressziós edzőgépeken speciális gyakorlatokat végezhetünk, miközben gerincünk a gravitációs vagy önerő által megnyújtott terheletlen állapotban van.  A torna alatt dekompressziós hatás ébred a gerincben, a kellemes infrahő terápia biztosítja a gerinc teljes ellazulását, amit akár finom vibrációs masszázzsal is fokozhatunk. Nincs fejjel lefelé való lógás, mely sok káros mellékhatással bír. Az eszköz rendszeres használata mellett néhány hónap alatt is jelentős javulás érhető el, akár komoly gerincproblémák esetén is. Saját gerincem több sérvét ezzel az eszközzel a képtárban bemutatott fotókon látható minimális méretűre korrigáltam, csupán hat hónap leforgása alatt.

Spine Trainer System® által nyújtott hatások

 • Intermittáló gravitációs dekompressziós hatás
 • Mikro vibrációs hatás
 • Infravörös hőterápia a teljes gerinc mentén
 • Valamint ezek együttes kombinációi

Miért van szükség a Spine Trainer System® terápiára?

Azért van szükség rá, mert akárhogyan is erőlködik az ember, saját gerincét nem tudja helyesen megnyújtani! Helytelenül meg ne tegyük, mert az csak árt! A vitorlás hajóban hiába fújjuk a vitorlát, a hajó sajnos ettől még nem fog elindulni. Nos, így van ez a gerinc nyújtással is, kell hozzá egy külső erő, ami lehet akár a gravitáció is.

A Spine Trainer System® a legek bajnoka

 • A legújabb komplex magyar gerincterápiás találmány
 • A legmodernebb felépítésű gerincterápiás eszköz
 • A legtöbb funkciót és bővíthetőséget nyújtja
 • A mai eszközök közül a legtöbb gyógyhatást nyújtja
 • A mai eszközök közül a legbiztonságosabb techniát alkalmazza
 • Az ár/érték aránya a legjobb

Miért ajánlom?

 • Mert rendkívül szelíd és hatásos eszköz
 • Mert nem terheli túl az ízületeket. Sem a gerincet, sem a csuklót, sem a könyököt, sem a vállat, sem a térdet és a bokát sem
 • Mert a felhasználó nem retteg a használata során
 • Mert minden korosztály számára könnyed és biztonságos a használata
 • Mert egy hiteles ember írja

 

Miért a Spine Trainer System®

 -et válaszd?

 • Válaszd azért, mert igazolható eredményeket hoz a gerinc rehabilitásában!
 • Válaszd azért, mert magyar mérnöki találmány!
 • Válaszd azért, mert aktí-dekompressziós eleven működik!
 • Válaszd azért, mert a feltaláló ma már másokon is segít vele!

Kinek ajánlom:

 • Mindenkinek
 • Azoknak, akik gerincproblémájukat szeretnék végre sikeresen kezelni
 • Azoknak, akik szeretnék megelőzni a gerincproblémák kialakulását
 • Gyereknek és időseknek

 

Kinek nem ajánlom:

 • Azoknak nem ajánlom, akik a gyógyszereket szeretik szedni
 • Azoknak nem ajánlom, akik nem hisznek önmagukban
 • Azoknak nem ajánlom, akik nem hajlandók néhány hónapot foglalkozni saját gerincük gyógyításával
 • Azoknak nem ajánlom, akik lusták

A Spine Trainer System® alkalmazási területek

Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
Gerincferdülés kezelésére
Csigolya elcsúszásra
A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
Egyéb kopásos és degeneratív  elváltozások kezelésére
Rendszeres használata karbantartja a vérnyomást és a keringést
Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat
Segít megszüntetni a kisízületek ficamait

 

Egyéb problémák esetén a kockázatokról, mellékhatásokról kérje ki kezelőorvosának, gyógyszerészének véleményét!

spine logo

Mikor veszítesz, legalább a leckét tanuld meg!

DALAI LÁMA